Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Unikt bookingsystem

Vi har udviklet en booking portal, som kan bruges til mange forskellige formål og som kan skrædersyes til din specifikke branche. Det gode ved dette bookingsystem er, at det er lokationsbevidst og at det tibyder et fuldt overblik og komplet kontrol over bookinger.

Har du behov for et unikt bookingsystem som skal tage hånd om specieelle krav eller funktioner, så kan det gøres via vores bookingsystem.

KONTAKT OS I DAG

Udviklet til transportbranchen

Transport bookingsystem

Vi har udviklet en bookingportal, som er lokationsbevidst. Først og fremmest, blev den udviklet til transportbranchen. Således kan lokationer såsom adresser, attraktioner eller helt andre typer af faste lokationer selv booke et transportmiddel fra en opsamlingsdestination til deres lokale destination.

Booking systemet virker igennem en kalender, hvorigennem man kan booke og reservere køretøjer til kørsler.

Det kan f.eks. bruges af firmaer der har behov for at kunne registre og booke lokationer for levering eller pickup. Det fungerer således at en kunde eller andet, kan gå ind og bestille en form for køretøj til og fra en lokation. Det er fuldkommen branchespecifikt hvordan man ønsker at kombinere transportmidlet med lokationer.

Bookingsystem til turistfart

Først og fremmest er programmet lavet til turistfart. Det er lavet til at kunne reservere et køretøj med chauffør fra og til en destination i X timer, med en klar oversigt over bookinger og kontrol således der undgås dobbeltbookninger. Det er desuden muligt for den administrerende part (eksempelvis transportvirksomheden) at overstyre bookinger og låse bookinger på forskellige datoer.

Systemet kan f.eks. være et internt bookingsystem for virksomheder, til at styre ruter og kørsel eller et bookingsystem der kan tage imod bestillinger og leveringer.

KONTAKT OS I DAG

Et bookingsystem i skyen

Bookingsystem online

Bookingsystemet er udviklet og opsat på en server, og er derfor altid online - og tilgængeligt via din browser.

Bookingsystemet er beregnet til online booking, og fokus er på at det skal være let og tilgængeligt at foretage en booking fra forskellige lokationer og pc'er. Det betyder samtidig høj fleksibilitet i at dine medarbejdere også kan benytte systemet let og elegant.

Vi har efterhånden lavet flere bookingsystemer til forskellige brancher og virksomheder og fælles for dem alle er et ønske om at systemet skal køre online, i skyen og ikke kræver nogen form for installation.

Når din bookingportal er et online system, betyder det ikke at man skære ned på funktioner, tværtimod så er TYPO3 (den bagvedlæggende software) med til at sikre topkvalitet i løsningen, og at alle data kan tilgås, rettes og bruges i økonomiske regnskaber.

Bedste online booking system

Vi tør godt sige at vi har de bedste bookingsystemløsninger.

For vi kan lave lige hvad du ønsker fra bunden og har allerede lavet flere løsninger til forskellige brancher.

Vi har f.eks. arbejdet sammen med Vikingbus i mange år og lavet adskillige bookingsystemer til alle deres unikke behov.

Du kan læse mere om case via dette link: Vikingbus Case

 

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk