Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

DINE ØNSKER I FOKUS

Hos Webto brænder vi for digital forretning. Vi brænder for at optimere din online tilstedeværelse og udarbejder det meste indenfor websites, webshops, online markedsføring, 3D, video og foto. Vi kan levere et helt færdigt produkt til dig med funktioner og alt indhold. 

Vi udvikler og hjælper med at vækste din forretning digitalt, uanset om du har behov for en ny grafisk identitet eller om din webshop mangler mere fart eller flere kunder. 

I vores arbejde stiller vi skarpt på din virksomhed. Vi ser på, hvor virksomheden er nu, og hvor I gerne vil hen. Vi lytter til ønsker og behov, opstiller succeskriterier og målretter løsningen hertil.

Vores platforme er gennemprøvede og gennemtestede open source systemer; TYPO3 til websites og Magento til webshops. Begge er solide og anerkendte systemer, som sikrer dig en stabil online løsning. 

VORES SERVICES

Fra ide til produkt

Analyse

Flere besøg til din webshop? Nye farver eller brand? Optimering af processer?

Vi lytter, analyserer og finder en optimal løsning.

Kundeindsigt

Vi analyserer objektivt din forretning, undersøger målgrupper og giver dig værdifuld indsigt i dine kunder og deres adfærd. 

Digital strategi

Vi rådgiver og sparer omkring virksomhedens digitale strategi. Vi implementerer og tilbyder workshops, undervisning og kompetenceudvikling så strategien bliver en integreret del af  hverdagen. 

Planlægning

Vi sørger altid for at få lavet en meget grundig og eksekverbar plan. Tydelig planlægning for optimal forståelse af projektets omfang sikrer succes.

Projektstyring

Igennem de bedste værktøjer til projektstyring udarbejder vi en projektplan, der sikrer det korrekte overblik og en planlægning der overholdes. 

Startups

Vi har lavet digitale løsninger siden 2012, så vores erfaring gør os til en værdifuld samarbejdspartner i et startup. 

SEO & Social media

Vi er et full-service bureau med mangeårig erfaring med online markedsføring, fra Google Ads, Facebook, LinkedIn, Email og SEO. 

Support & Vedligeholdelse

Vi udvikler ikke kun digitale løsninger. Vi supporterer og vedligeholder dem også. Har du en webløsning, der kræver hjælp? Så sidder vores support-team klar til at hjælpe. 

OPTIMERING AF ARBEJDSPROCESSER

Overordnet går lean ud på at optimere og effektivisere. Vi overser processer og behandlinger, og trimmer forretningsgange for at skabe orden og optimalt flow. I samspil udarbejder vi en plan med fokus på merværdi for kunden og optimering af ressourcer:

  • Analyse og gennemgang af arbejdsprocesser
  • Optimeringsplan for arbejdsprocesser
  • Uddannelse og kursus af respektive medarbejdere efter optimeringsplan

Læs mere her

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk