Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

SEO Bureau i Slagelse – Vi er din digitale partner

Har du en hjemmeside eller en webshop, og vil du gerne have at dine kunder finder dig på Google? Vil du gerne have mere konsistent og relevant trafik ind på din hjemmeside eller webshop, samtidig med at der også er øget chance for at de ekstra kunder foretager et køb?

Hos Webto er vi dit SEO Bureau i Slagelse. Vi tror på fast og loyal kundeservice, der sikrer en stabil fremgang for din virksomheds placeringer på Google. Som dit SEO Bureau får du en komplet strategi din hjemmesides kunderejse, søgeordsstrategi og kerneydelser der garanterer forbedringer.

Allerede inden det første møde kan vi give dig en udførlig analyse af din hjemmeside med gennemtestet og konkrete forslag til forbedringer der giver bedre placeringer og flere kunder.

Lyder det som noget for dig, så kan du bestille det her. I rapporten modtager du konkrete eksempler på hvorfor din hjemmeside går glip af potentielle kunder, samt en grundig plan for forbedringer af hjemmesiden.

MAIL: INFO@WEBTO.DK  RING: 71 99 48 40

Hvorfor vælge Webto som dit SEO Bureau?

Webto har siden 2012 fulgt den digitale udvikling. Vi huser nogle af landets skarpeste hjerner indenfor SEO, som på én gang giver dig kompetent kundeservice efter dine behov og vi skræddersyer en unik SEO Strategi der rammer bundlinjen.

Tilgængelig og transparent support

 

Vi er 100% transparente i vores samarbejde. Er du i tvivl om noget, uanset hvad det er, kan du altid komme i kontakt med os. Har du brug for en status på SEO arbejdet, en gennemgang af statistikker eller bare et hurtigt svar på et spørgsmål eller måske undervisning i CMS, så er vi der altid med et smil.

Dybdegående SEO Strategi

 

Med Webto som dit SEO Bureau modtager du altid en grundig og udførlig plan for det fremadrettet arbejde med SEO. Vi gennemgår teknisk SEO, On-page SEO, søgeordsstruktur, indhold, kunderejse, Core Web Vitals, linkbuilding og meget meget mere i en komplet og overskuelig plan som maksimerer din butiks synlighed og styrker på markedet, og som sørger for at netop din kernemålgruppe finder dig på Google.

Hos Webto huser vi in-house erfarne SEO-eksperter, frontend- og backend udviklere og dygtige grafikere der kan få din online tilstedeværelse helt op i placeringerne. Vores team starter ud med en grundig analyse af din virksomhed, dit marked, din branche, din målgruppe og din hjemmeside. Vi udarbejder en søgeordsanalyse for hver primær landingsside med henblik på at skabe indhold der giver bedre placeringer.

Det er her vigtigt at skabe synergi mellem indhold og metaopsætning på landingssiden. De valgte søgeord i indhold skal gå igen i metaopsætningen som Sidetitler, metabeskrivelser og alt-tekst. Alt dette skal indeholde søgeord der reflekterer selve hjemmesidens indhold.

Core Web Vitals og Hastighedsoptimering

 

I 2021 fremlagde Google en opdatering til deres kernealgoritme. Her bekendtgjorde Google at Core Web Vitals og hastighedsoptimering bliver mere afgørende for placeringer fremadrettet. Det betyder at hjemmesidens hurtighed og evne til at skabe en god brugeroplevelse er afgørende for landingsidernes placeringer i søgemaskinen.

Hos Webto er vi eksperter i optimering af Core Web Vitals. Vores in house webudviklere har stor erfaring med at hastighedsoptimere hjemmesider og webshops, så de kører helt optimalt. Hos Webto huser vi lige så mange webudviklere som SEO eksperter. Når du er kunde hos os er du derfor godt dækket ind når det kommer til Core Web Vitals. I 2022 er det utroligt vigtigt for et SEO Bureau at have udviklingskompetencer. Det er noget af det mest afgørende for god SEO. Du kan have nok så god søgeordsstruktur, men hvis hjemmesiden er langsom så ryger momentum relativt hurtigt.

Som SEO Bureau følger vi hele tiden med i Googles kernealgoritme for at være på forkant med hvad der virker. Hvad der både skaber synlighed og salg. SEO dækker i dag et langt bredere spektrum af digitale discipliner. Det er ikke kun søgeordsanalyser og meta-tags. Det er hele oplevelsen af din hjemmeside, som Google tager i betragtning.

Læs mere om Core Web Vitals her

Skal Nicklas skaffe dig kunder gennem SEO?

Nicklas er vores SEO Specialist. Han er teknisk rigtig dygtig, hvorfor det er ham, der klarer alt det tekniske, når du starter op på SEO.

Teknikken skal være i orden, hvis SEO strategien skal fungere. Derfor skaber Nicklas altid et solidt fundament og de allerbedste forudsætninger for, at SEO-arbejdet med din virksomhed vil kunne ses på bundlinjen.

Ønsker du en uforpligtende snak med Nicklas, inden du beslutter dig?

 

Mail: nicklas@webto.dk Tlf. 71 99 48 40

BASIC 

999,-

Pris pr. måned uden moms

 • SEO Strategi
 • Konkurrentanalyse
 • Konvertingsoptimering
 • Rapport med placeringer
 • Komplet SEO-rapport hver mdr.
 • Opsætning af Google Search Console
 • Google Pagespeed Optimering

PRO 

1499,-

Pris pr. måned uden moms

 • SEO Strategi
 • Konkurrentanalyse
 • Konvertingsoptimering
 • Rapport med placeringer
 • Komplet SEO-rapport hver mdr.
 • Opsætning af Google Search Console
 • Google Pagespeed Optimering
 • Tekstforfatning

BUSINESS

1999,-

Pris pr. måned uden moms

 • SEO Strategi
 • Konkurrentanalyse
 • Konvertingsoptimering
 • Rapport med placeringer
 • Komplet SEO-rapport hver mdr.
 • Opsætning af Google Search Console
 • Google Pagespeed Optimering
 • Tekstforfatning
 • SEO Linkbuilding

WEBSHOP

4999,-

Pris pr. måned uden moms

 • SEO Strategi
 • Konkurrentanalyse
 • Konvertingsoptimering
 • Rapport med placeringer
 • Komplet SEO-rapport hver mdr.
 • Opsætning af Google Search Console
 • Google Pagespeed Optimering
 • Tekstforfatning
 • Tekstforfatning på kategori og produktniveau
 • SEO Linkbuilding
 • Optimering af google feed

SEO til B2C og SEO til B2B

Uanset hvilken målgruppe du har, eller hvilke konverteringsmuligheder du ønsker at spore, så har vores erfarne SEO-eksperter mange års erfaring med SEO. Vi har dybdegående viden indenfor mange forskellige CMS.

Særligt WordPress, Magento og TYPO3 er vores kernesystemer. Vi har desuden stort kendskab til Shopify, Umbraco, Dandomain, Joomla, Drupal, Wix og Prestashop. I løbet af årene har vi arbejdet med mange forskellige systemer, og kender til deres fordele og ulemper. Vi kan derfor hurtigt og effektivt indstille os på dit CMS, og vide hvilke handlinger vi skal foretage os for at ramme bundlinjen. Om du forhandler B2C eller B2B, så kan vi hjælpe dig med SEO.

Hvordan adskiller SEO til B2B sig fra SEO til B2C?

 

Den primære forskel er målgruppe. Når du arbejder med B2B, så er formålet at sælge til virksomheder. Disse virksomheder er dog opgjort af individuelle mennesker. SEO til B2B handler derfor om at ramme de relevante beslutningstagere og påvirke deres søgeresultater, optimere deres brugerrejse og i sidste ende opfordre dem til at købe hos dig.

For at target bestemte beslutningstagere må vi grave i, og forstå, beslutningsprocessen. Hvor på rejsen målet stiger på og hvor vi gerne vil have dem hen. Først og fremmest, er det vigtigt at have en klar ide om hvem målet er. Vi skaber derfor en demografisk målgruppe ud fra hvad vi sælger, og hvem der køber det.

En effektiv SEO strategi, om det er B2B eller B2C fortæller en historie. En historie med et budskab der leder en klassificeret målgruppe direkte fra punkt A til punkt B til punkt C til punkt D. Det er en strategi der giver kunden præcis det de søger efter.

En B2B SEO strategi benytter ofte mere snævre søgeord end B2C strategier. Det er fordi brugerrejsens indhold fokuserer på beslutningstagere langt nede i salgstragten fremfor et bredt publikum. Søgeordsanalysen skal derfor fokusere på mere long-tail søgeord som besvare målgruppens spørgsmål. En B2B SEO strategi er derfor ofte mere struktureret end B2C SEO.

SEO Bureau med forretningsforståelse

Når du samarbejder med Webto kan du være sikker på at din virksomhed bliver grundigt analyseret. Vi sætter os ind i din virksomhed i samarbejde med dig. Det er nemlig et samarbejde, og vi ved, at det er dig der er eksperten på dit eget marked.

Vi er SEO-specialister, og derfor få vi mest ud af at indgå et komplet samarbejde, når vi skal segmentere den helt rigtige målgruppe. I dag har Google udviklet sin algoritme til at dække over en lang række faktorer.

For at maksimere din virksomheds potentiale, så skal vi udarbejde en rød tråd gennem alt fra indhold til webdesign til kerneydelser til CRO. Det vigtigste for Google er at brugerne der søger på Google finder det de søger efter. Det handler derfor ikke længere primært om søgeord. Det handler om at give brugerne en god oplevelse.

For at give brugerne en god oplevelse sætter vi os ind i din virksomhed, identificere din virksomheds styrker på markedet, og så handler det om rent faktisk at levere det til slutbrugeren. Det er sådan vi skaber god SEO.

Personligt og resultatorienteret SEO rådgivning

Lyder det godt at have en SEO ekspert lige ved hånden? Det får du når du vælger Webto som dit SEO bureau. Vi tilbyder support og rådgivning efter dine behov. SEO rådgivning handler om at du ved hjælp af en SEO ekspert selv lærer om hvordan du optimerer din virksomhed så du kommer nummer 1 på Google.

Kan du godt lide kontinuerlig sparring med en dedikeret partner, så er Webto SEO bureauet for dig. Hos os får du lige den rådgivning du har brug for, og som passer til dine behov og ønsker. Du modtager en månedlig SEO rapport, som vi med glæde gennemgår i detaljer med dig. Vi vil gerne være din digitale partner i mange år frem.

Der findes forskellige måder at modtage rådgivning på. Der er selvfølgelig personlig sparring. Der er også SEO analyser og strategier, som vi udarbejder helt konkret med fremadrettet ideer til at gøre din virksomhed så konkurrencedygtig som muligt. Du modtager gennemførte digitale analyser af din hjemmeside eller webshop med konkrete mål og handlingsplaner for at skabe vækst.

Content marketing er vejen frem

Hvad er content marketing? Content marketing er det indhold som skal skabe værdi for din målgruppe, og som skal sørge for at netop din målgruppe synes at din hjemmeside er spændende og værdifuld at være på.

Content marketing har til formål at skabe meningsfuld værdi for din målgruppe. Når en potentiel kunde søger på google, så vil det være en fordel hvis den potentielle kunde endte på din hjemmeside fremfor en konkurrent. Uanset hvad du sælger, så er der masser af brugbar vidensdeling du kan dele på din hjemmeside. Det er på din side at kunderne får svarene på deres spørgsmål. Det skaber tillid. Det skaber ethos. Det skaber loyale relationer.

Sammen med Core Web Vitals, så er content marketing det nye sort indenfor SEO, og det er en kombination af disse to discipliner der skaber en brugervenlig og værdifuld hjemmeside, som kunder nyder at vende tilbage til. Hvis du gerne vil opbygge et brand, så er content marketing vejen frem.

LÆS MERE HER 


Brug søgeord til at komme frem på Google

Det er selvfølgelig en god ide, at SEO-optimere dit content. Det gør du ved at udarbejde en søgeordsanalyse. En søgeordsanalyse skal fortælle dig om der er en kundegruppe for det indhold du skriver. Der er programmer der kan fortælle dig hvor mange i et bestemt område søger på et bestemt ord eller sætning.

Her opretter du en liste med søgeord som er relevante for dit indhold og som du kan se har en solid efterspørgsel fra en målgruppe som er relevant for dig. Det er sådan du kommer på side 1. Identificer et punkt på markedet med solid efterspørgsel og lav konkurrence. Herefter udarbejd fantastisk indhold der giver værdi for brugerne.

 71 99 48 40

EN STÆRK PARTNER

Vi har mere end 10 års erfaring med digital forretning. Vi vil være en stærk partner i et godt og stabilt samarbejde og yde en suveræn service til en fair pris.

Gennem årene har vi udviklet langt over 300 projekter, fra udvikling af et mindre website til den samlede løsning, hvor vi står som essentiel samabejdspartner med tæt længerevarende samarbejde. Alle med det samme formål at løfte kundens forretning. 

Vælger I derfor os som samarbejdspartner, vælger I et hold af dedikerede eksperter, der vil hjælpe jer med at udvikle jeres digitale løsning. 

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk