Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

Samarbejde om E-mail- og SMS markedsføring. Hvorfor?

WEBTO har indgået et samarbejde med MarketingPlatform og LINK Mobility om markedsføring via E-mail og SMS.

Det gode samarbejde her opstår ved, at MarketingPlatform og LINK Mobility har de tekniske redskaber til henholdsvis E-mail og SMS markedsføring, samt automatisering heraf, hvor vi hos WEBTO har de rette medarbejdere til at udføre markedsføringsstrategierne for vores kunder.

Vi har testet værktøjerne og har på den baggrund sagt ja til at indgå et samarbejde, da vi kan se, hvor stor en fordel, det vil være for vores kunder. Ved at kaste sig ud i disse to markedsføringsformer vil man hurtigt kunne mærke en forskel i omsætningen. 
Med denne slags markedsføring møder vi folk der, hvor de er - og det gør det lettere for os at skabe et salg til vores kunde.


HØR MERE OM FORDELENE FOR DIG

Partnerskabet er for kundernes skyld

"Partnerskabet med MarketingPlatform og LINK Mobility giver os muligheder for, at imødekomme flere af vores kunders behov, samt optimere vores udbud af Automation, E-mail- og SMS-markedsføring. De bidrager også med muligheden for assistance til kundemøder, så samarbejdet er givende for begge virksomheder" fortæller Kenneth Nielsen, Direktør hos WEBTO

På billedet - fra venstre:

Nicklas Petersen, SEM Specialist hos WEBTO

Alexander Schou Nielsen, Partner Manager hos LINK Mobility

Kenneth Nielsen, Direktør hos WEBTO

 

SPØRG NICKLAS HVAD HAN KAN GØRE FOR DIG

Tjen penge med SMS markedsføring

Hvis du ikke allerede er i gang med SMS-markedsføring, så skal du det nu. Det vil styrke dit salg og din position på markedet, da du vil kunne minde dine kunder om, at du eksisterer på en nem måde med garanti for, at de ser det.

98 % åbner en SMS, hvorfor du er sikker på, at kunden ser dit budskab. Så kan det være, du tænker, at kunderne bliver generet af det, men det er også undersøgt, at 85 % af forbrugerne foretrækker at modtage en SMS fremfor et telefonopkald. Så hvis du skal have fat i dine kunder, er SMS vejen frem. 

SMS kan ikke kun bruges til markedsføring, men også til masse-information, kundetilfredshedsundersøgelser, leverings- og bestillingsmeddelelser m.m.

E-mail marketing præciseret til din kunde

E-mail markedsføring virker stadig - og værktøjerne hos MarketingPlatform gør det muligt at målrette din E-mail markedsføring direkte til den konkrete målgruppe. Vha. personalisering og segmentering ud fra adfærd, info som kunden har givet, seneste køb m.m. kan vi lave kampagner, der rammer præcist hos den pågældende kunde. Og meget af det kan til med automatiseres

Hvad gør du med de kunder, der forlader indkøbskurven på din webshop, men ikke køber? Send en e-mail til dem, hvor du minder dem om, at de ikke har gennemført købet. De fleste kunder er blevet forstyrret i købsprocessen, hvorfor en reminder giver dem mulighed for at gennemføre. Dette er en sikker vej til mere salg - og er et flow, der også kan automatiseres.

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

Skab bedre relation til dine kunder nu. Kontakt os i dag.

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

René Jensen

Account manager

RING: 92 82 22 03