Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK - 71 99 48 40

FACEBOOK MARKEDSFØRING

Skab større synlighed og vækst i din virksomhed med Facebookmarkedsføring

Mere end 2,5 millioner mennesker bruger Facebook hver måned og derfor er det en effektiv platform til at skabe nye kunder og opbygge et tæt forhold til dem.

Uanset hvad din virksomheds forretningsmål er, så kan Facebook bruges til at hjælpe med at opnå netop de mål. Facebook er nemlig designet til at fange folks opmærksomhed og opfordre dem til at udføre en bestemt handling. Dette betyder selvfølgelig, at mulighederne er stort set uendelige og det er derfor en god idé at have overvejet Facebook i sin online markedsføringsstrategi.


SKAB VÆKST MED FACEBOOK NU

FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDE

Optimer din online tilstedeværelse med en Facebookside

Gør opmærksom på dig selv og din virksomhed ved at møde dine kunder der, hvor de er. På Facebook. Med en virksomhedsside på Facebook kan du fange de præcise målgrupper for din virksomhed og den vej igennem nå helt hjem i stuen hos dine potentielle kunder.

For at kunderne skal genkende og huske dig skal du altid være synlig. Synlighed gør din virksomhed til top-of-mind hos de kunder, du gerne vil have fat i. Det vil også gøre, at hvis kunderne ikke er købeklar første gang, de ser dit opslag eller annonce, så vil de huske dig næste gang, de skal bruge dit produkt eller ydelse. Det er vigtigt at være synlig og aktiv alle de steder, hvor kunderne er - for det er dine konkurrenter sikkert også. Så ønsker du, at alle dine potentielle kunder vælger dig, så skal du først vælge at være der, hvor de er. Og det er de på Facebook. 

FACEBOOK ANNONCE

Skab mere synlighed og flere klik med annoncer

Med Facebook-annoncer kan du nå ud til din målgruppe uanset, hvilken slags målgruppe din virksomhed har. Ved en enkelt annonce kan din virksomhed nå ud til folk på tværs af Facebook, Instagram, Audience Network og Messenger på alle enheder.

Vi laver annoncer og opretter målgrupper ud fra din virksomheds kundesegment. Så er du sikker på, at dine potentielle kunder lægger mærke til dig og det du kan tilbyde. Vi opretter både kampagnerne for dig og sørger samtidig for, at de bliver så præcise og fangende for din målgruppe som muligt.

FACEBOOK RETARGETING

Gør shoppere til købere med Facebook-retargeting.

Retargeting på Facebook hjælper din virksomhed med at annoncere for folk, der har besøgt din hjemmeside, app, forretning eller Facebook-side. Dynamiske annoncer gør det muligt at vise folk de produkter, de er mest interesserede i automatisk.

Vi hjælper dig med at fastholde de besøgende, du allerede har haft på dit website eller din Facebook-side ved at implementere retargeting til din hjemmeside.

STRATEGI OG CONTENTPLAN

Kom godt fra start og fortsæt stabilt

Skab klare målsætninger for din online tilstedeværelse med en langsigtet planlægning.

Vi hjælper dig med at få struktur i dine marketingsaktiviteter ved at udarbejde en strategi. Det kan være for hele din forretning eller et produkt.

 

Med en Content Plan skabes der overblik over, hvad der skal udføres og hvornår. Den hjælper med at planlægge indhold forud og sikrer, at du har det rigtige indhold til at opnå de ønskede resultater for din virksomhed.

I samarbejde med os kan du få udviklet en Content Plan med henblik på strategien.

Facebook Basis

Synlighed

Du udarbejder selv billeder/videoer og sender til os

999,-

Pris pr. måned uden moms.

 • Strategimøde
 • Contentplan
 • 3-4 opslag

Facebook Pro

Tilstedeværelse og targeting

Du udarbejder selv billeder/videoer og sender til os

2.699,-

Pris pr. måned uden moms.

 • Strategimøde
 • Contentplan
 • 3-4 opslag
 • Opsætning af Facebook pixel
 • Opsætning af Annoncekonti
 • Remarketing
 • 3-4 annoncer

Facebook Premium

Høj aktivitet og målrettede kampagner 

Vi udarbejder alt content for dig

4.999,-


Pris pr. måned uden moms.

 • Strategimøde
 • Contentplan
 • 5-6 opslag
 • Opsætning af Facebook pixel
 • Opsætning af Annoncekonti
 • Remarketing
 • 5-6 annoncer

Startpakke:

Opsætning af Facebook profil og Business Manager

1.999,- som et engangsbeløb

Prisen er uden moms

Har du brug for hjælp til at blive synlig på Facebook?

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

René Jensen

Account manager

RING: 92 82 22 03

Kontakt os i dag: