Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

VI ER DIT FACEBOOK BUREAU

Skab større synlighed og vækst i din virksomhed med Facebookmarkedsføring

Mere end 2,5 millioner mennesker bruger Facebook hver måned og derfor er det en effektiv platform til at skabe nye kunder og opbygge et tæt forhold til dem.

Uanset hvad din virksomheds forretningsmål er, så kan Facebook bruges til at hjælpe med at opnå netop de mål. Facebook er nemlig designet til at fange folks opmærksomhed og opfordre dem til at udføre en bestemt handling. Dette betyder selvfølgelig, at mulighederne er stort set uendelige og det er derfor en god idé at have overvejet Facebook i sin online markedsføringsstrategi.


SKAB VÆKST MED FACEBOOK NU

Skal Magnus skaffe dig flere kunder?

Magnus står for vores Facebook kunder. Han arbejder med Facebook og annoncering for en lang række af vores kunder hver dag.

Han kender al teknikken bag Facebook annoncering og opslag, og ved, hvordan han fanger din målgruppe. Gennem annoncering og generel aktivitet på Facebook sørger Magnus for, at du er top of mind hos alle dine (potentielle) kunder.

Kunne du tænke dig en snak med Magnus før du beslutter dig?

 

Mail: magnus@webto.dk Tlf. 30 73 70 82 


Facebook Basis

Synlighed

Vi giver sparring omkring opslag
og markedsføringsstrategi for jeres Facebook.

Ca. 2 timer pr. mdr.

fra 1499,-

Pris pr. måned uden moms.

 

 • Strategimøde
 • Contentplan
 • Løbende sparring

Facebook Pro

Tilstedeværelse og targeting

Vi giver sparring omkring opslag
og markedsføringsstrategi på jeres Facebook.

Derudover udarbejder vi annoncer, der rammer jeres målgruppe.

Ca. 4 timer pr. mdr.

fra 2.699,-

Pris pr. måned uden moms.

 • Strategimøde
 • Contentplan
 • Annoncer
 • Opsætning af Facebook pixel
 • Opsætning af Annoncekonti
 • Remarketing

Facebook Premium

Høj aktivitet og målrettede kampagner 

Vi giver sparring omkring opslag
og markedsføringsstrategi på jeres Facebook.
Derudover udarbejder vi annoncer, der rammer jeres målgruppe. Med fokus på både branding af din virksomhed og salg på webshoppen.

Ca. 6 timer pr. mdr.

fra 4.999,-


Pris pr. måned uden moms.

 • Strategimøde
 • Contentplan
 • Annoncer
 • Opsætning af Facebook pixel
 • Opsætning af Annoncekonti
 • Remarketing

FACEBOOK VIRKSOMHEDSSIDE

Optimer din online tilstedeværelse med en Facebookside

Gør opmærksom på dig selv og din virksomhed ved at møde dine kunder der, hvor de er. På Facebook. Med en virksomhedsside på Facebook kan du fange de præcise målgrupper for din virksomhed og den vej igennem nå helt hjem i stuen hos dine potentielle kunder.

For at kunderne skal genkende og huske dig skal du altid være synlig. Synlighed gør din virksomhed til top-of-mind hos de kunder, du gerne vil have fat i. Det vil også gøre, at hvis kunderne ikke er købeklar første gang, de ser dit opslag eller annonce, så vil de huske dig næste gang, de skal bruge dit produkt eller ydelse. Det er vigtigt at være synlig og aktiv alle de steder, hvor kunderne er - for det er dine konkurrenter sikkert også. Så ønsker du, at alle dine potentielle kunder vælger dig, så skal du først vælge at være der, hvor de er. Og det er de på Facebook. 

FACEBOOK ANNONCE

Skab mere synlighed og flere klik med annoncer

Med Facebook-annoncer kan du nå ud til din målgruppe uanset, hvilken slags målgruppe din virksomhed har. Ved en enkelt annonce kan din virksomhed nå ud til folk på tværs af Facebook, Instagram, Audience Network og Messenger på alle enheder.

Vi laver annoncer og opretter målgrupper ud fra din virksomheds kundesegment. Så er du sikker på, at dine potentielle kunder lægger mærke til dig og det du kan tilbyde. Vi opretter både kampagnerne for dig og sørger samtidig for, at de bliver så præcise og fangende for din målgruppe som muligt.

FACEBOOK RETARGETING

Gør shoppere til købere med Facebook-retargeting.

Retargeting på Facebook hjælper din virksomhed med at annoncere for folk, der har besøgt din hjemmeside, app, forretning eller Facebook-side. Dynamiske annoncer gør det muligt at vise folk de produkter, de er mest interesserede i automatisk.

Vi hjælper dig med at fastholde de besøgende, du allerede har haft på dit website eller din Facebook-side ved at implementere retargeting til din hjemmeside.

STRATEGI OG CONTENTPLAN

Kom godt fra start og fortsæt stabilt

Skab klare målsætninger for din online tilstedeværelse med en langsigtet planlægning.

Vi hjælper dig med at få struktur i dine marketingsaktiviteter ved at udarbejde en strategi. Det kan være for hele din forretning eller et produkt.

Med en Content Plan skabes der overblik over, hvad der skal udføres og hvornår. Den hjælper med at planlægge indhold forud og sikrer, at du har det rigtige indhold til at opnå de ønskede resultater for din virksomhed.

Webto er dit Facebook bureau. I samarbejde med os kan du få udviklet en Content Plan med henblik på strategien.

Ofte stillede spørgsmål

Boost er godt, hvis du gerne vil have lidt ekstra opmærksomhed på et bestemt simpelt opslag. Dog giver det langt fra de samme muligheder, som annoncering på Facebook gør.
- Med annoncering får du mulighed for at definere en ultra præcis målgruppe, så du kun bruger dine penge på at ramme de personer, der rent faktisk kunne have interesse i dit produkt/ydelse.
- Derudover kan du lave flere forskellige typer annoncer - og du kan køre kampagner bestående af forskellige slags annoncer. 
Dvs. Boost sætter begrænsninger og Annoncer kan optimere din konverteringsrate - og det vil kunne ses på bundlinjen. 

Nej, du skal selv svare dine kunder, hvis de kommenterer dine opslag eller sender beskeder til dig via Facebook. Du er klart den, der bedst kan vejlede dine kunder og derfor vil den bedste kundeoplevelse være, at du eller din kollega svarer jeres kunder på Facebook.

Annoncering på Facebook koster penge. Denne udgift betaler I, men vi aftaler sammen, hvor meget I ønsker at bruge på annoncering.

Det er svært at sige, hvad Facebook annoncering koster. Det kommer an på, hvor meget du er villig til at bruge på annoncering. Jo større budget, jo bedre reach (som oftest). Egentlig er Facebook annoncering et stort budmarked, der afhænger af populariteten af den vare eller ydelse du sælger, samt den målgruppe du sælger til. Derfor skal vi prøve at være så præcise som mulige i målgruppevalget, så vi kan sørge for, at du kommer af med så lidt annoncekroner som muligt, men især at du i sidste ende kan se, at værdien af annonceringen er større end prisen. 

Når vi starter samarbejdet op, holder vi et opstartsmøde, hvor vi sammen udarbejder en contentplan. Det betyder, at vi sammen planlægger, hvilke opslag der skal op på Facebook hvornår. Denne planlægning er vigtig, så alle parter har samme forventning til de ting, der bliver markedsført samt hvordan og hvornår det markedsføres. Samtidig er det også godt for at sikre det rette flow i din markedsføring.

Ja, for at vi kan oprette opslag og annoncer for jer på Facebook, er du nødt til at gøre os til Administrator af jeres konto. 

Man kan sagtens være flere Administratorer på én Facebook konti, hvorfor du eller dine kollegaer sagtens kan være Administratorer samtidig.

Retargeting på Facebook betyder, at vi sporer de kunder, der besøger sin hjemmeside eller webshop. På denne måde kan vi på Facebook annoncere for de kunder, der før har vist interesse for din virksomhed ved at have besøgt din hjemmeside eller webshop.


Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

Har du brug for hjælp til at blive synlig på Facebook?

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

René Jensen

Account manager

RING: 92 82 22 03

Kontakt os i dag: