Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

HVORFOR ER DET VIGTIGT MED CONTENT MARKETING?

Det første vi altid gør, når vi arbejder med SEO, er at opsætte teknisk SEO. Det er hjemmesidens metaopsætning, som sidetitler, metabeskrivelser, sitemap etc. Det fungerer som hjemmesidens fundament, som gør det nemmere for Google at indeksere hjemmesidens indhold. Teknisk SEO kan dog ikke stå alene, hvis der ikke er meget indhold for Google at indeksere.

Det er derfor vigtigt at holde hjemmesiden aktiv med en contentmarketing strategi, som fungerer i synergi med hver enkelt landingssides metaopsætning. Det er sådan, Google opfanger ens hjemmeside.

FÅ EN SØGEORDSANALYSE

Godt, det første vi gør, når vi arbejder med contentmarketing, er at udarbejde en søgeordsanalyse. Den giver en oversigt over de mest relevante og konkurrencestærke søgeord, som hjemmesiden kan ranke på for at skaffe relevant trafik, og i forlængelse flere konverteringer.

Herefter udarbejder vi en konkret plan for opsætning af artikler, som er skræddersyet til at generere relevant trafik, og til at lede den trafik ind til en konvertering.

Igennem content marketing er det nemlig muligt at tage et hvilket som helst søgeord og komme på side 1 på Google ved at skrive en fremragende artikel. I denne artikel udarbejder vi en strategisk kunderejse, som leder kunderne videre til næste landingsside eller direkte til en konvertering. På den måde skaffer en content marketing strategi brugere, som allerede har vist synlig interesse for produktet.

OPBYG TILLID VED AT GIVE KUNDERNE DEN INFORMATION DE VIL HAVE

Content marketing handler om at give kunderne den information, som de søger efter. Hvis en potentiel kunde f.eks. søger på ’bedste håndcreme i 2020’, så finder de ofte en artikel, som vurderer forskellige håndcreme med links ind til at købe netop den specifikke håndcreme. Sådan en artikel kan være en stærk kilde til relevant trafik, og noget som kan forbedre hjemmesidens konkurrenceevne markant. Det kan mærkes på bundlinjen.

Det opbygger tillid til dit brand, at du har gennemført indhold på siden, som viser, at du er ekspert på netop det område, som de gerne vil vide mere om. Hos Webto ved vi, hvordan vi fremhæver dit brand bedst muligt til din specifikke målgruppe.


WEBTO ER DIT CONTENT MARKETING BUREAU

Hos Webto går vi meget op i effektiv SEO, som skaffer kunder. En af de mest effektive kilder til placeringer på søgeord er aktivitet og relevant indhold. Du kan derfor opnå meget relevant trafik med en content marketing strategi, som fokuserer på specifikke søgeord.

Opret f.eks. artikler til din webshop, som leder kunderne direkte videre til dine produkter. En Struktureret digital strategi med målrettet tekstforfatning og effektiv intern linkbuilding kan øge din omsætning.


SKAB VÆKST MED CONTENT MARKETING NU

FÅ EN STRATEGISK RÅDGIVER HOS WEBTO, SOM FÅR DIN HJEMMESIDE PÅ SIDE 1

Med en content marketing plan fra Webto får du en stærk sparringspartner, som planlægger, udarbejder og implementerer en fuld content marketing strategi, som tager din hjemmeside til næste niveau.
 

Kontakt Webto i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

Kontakt mig, hvis du vil være nummer 1 på Google

Ring direkte eller skriv til mig via kontaktformularen.

René Jensen

Account manager

RING: 92 82 22 03

Kontakt os i dag: