Skip to main content

ONLINE SUPPORTINFO@WEBTO.DK 71 99 48 40

BRUG FOR EN NY VISUEL IDENTITET, WEBDESIGN ELLER LOGO?

Vi har i mere end 10 år udarbejdet unikke designs til CMS og webshops, udarbejdet komplette visuelle brands og lavet skarpe logoer.

Webto er et full-service-bureau, der hjælper med at vækste jeres digitale forretning. 

WEBDESIGN

Webdesign der fungerer
Vi har udviklet et utal af designs, både til webshops og CMS, og vi ved, hvad et godt webdesign skal indeholde. Kundeoplevelsen skal være i top, flowet af information skal være korrekt og funktionaliteten skal fungere på alle platforme og i alle gældende browsere.

Dit webdesign er dit butiksvindue til dine kunder på nettet, så det skal stå skarpt og pænt. Ellers kommer der ingen kunder i butikken. Teknikken bag et webdesign, hvor meget billeder fylder, antallet af eksterne ressourcer i form af scripts, css og billeder, størrelsen på hele dit HTML-output tages med i udviklen, så vi også sørger for, at du får en så høj seo-værdi med i dit nye webdesign, som muligt.
 
KONTAKT OS FOR EN SNAK

RESPONSIVE WEBDESIGN

Søgemaskine, mobiltelefoner og tablets
Når vi designer din nye hjemmeside, tænker vi fremad. Vi sørger for at optimere designet til Google og andre søgemaskiner, så du bliver fundet før dine konkurrenter. Vi designer responsivt, så din hjemmeside er optimeret til mobiltelefoner og tablets. Så får alle besøgende den bedst mulige oplevelse. 

Det er alfa omega at din hjemmeside eller webshop er responsiv. Brugen af smartphones vokser stadig og det er derfor vigtigt, at din hjemmeside er optimeret og responsiv for at give den besøgende den bedst mulige oplevelse.

Et responsivt webdesign giver alle en god oplevelse, uanset om de besøger din hjemmeside fra en computer, tablet eller mobiltelefon.

KONTAKT OS VED INTERESSE

USER EXPERIENCE

Hos Webto gør vi meget ud af at designe hjemmesider, som giver brugeren en god oplevelse. Termet ’User Experience’ eller ’UX’ bliver ofte brugt til at referere til den brugeroplevelse, som kunder får, når de interagerer med hjemmesiden. Des bedre du kender din målgruppe, des bedre udgangspunkt har du, når du skal udarbejde et webdesign med en effektiv brugeroplevelse.  

En god brugeroplevelse bunder primært i hjemmesidens brugervenlighed. Udover et responsivt design, så handler brugervenlighed om at gøre selve hjemmesidens design så nem og overskuelig som muligt at navigere i.

USER INTERFACE

Når vi arbejder med webdesign, så lægger vi meget vægt på at skabe et design med en skræddersyet brugergrænseflade, som giver din målgruppe et godt indblik i dit brand. Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil.

Et User Interface er nemlig hjemmesidens æstetiske særpræg, som gør, at alle de forskellige elementer, såsom knapper, tekstbokse, fonte, videoer og meget mere spiller sammen og giver en fyldestgørende oplevelse af netop dit brand. Det er sådan, du får din hjemmeside til at skille sig ud og blive helt unik.

LÆS MERE OM HJEMMESIDER HER

Beregn din pris

Søger du en basis hjemmeside, som skal vise din hjemmesides styrker på markedet til din specifikke målgruppe, eller har du brug for en mere kompliceret løsning, så kan du få det hele her hos Webto.

Hos Webto har vi specialiseret os i TYPO3 og Magento. Vi har erfarne PHP Udviklere in-house med mange års erfaring og mere end 300 projekter bag sig. Vi kan derfor specialudvikle unikke løsninger til din hjemmeside eller webshop.

BEREGN DIN PRIS HER

Marketing tips og tricks fra vores eksperter

Vores eksperter deler gratis ud af deres viden. Få her gode råd, tips og tricks til din markedsføring og online tilstedeværelse.
Vi sender også ekstra gode tilbud og meget mere, direkte i indbakken

FANG OS PÅ TLF.: 71 99 48 40

Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Uforpligtende snak, prisforslag eller bare spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Tlf.: 71 99 48 40 eller info@webto.dk